“Axon is voor ons onmisbaar geworden”

Het Kompas is een bloeiende brasserie in het zonnige Nieuwpoort. Om zo efficiënt mogelijk te werken schakelt het restaurant Axon in om hun telefoon te bemannen: “Al twee jaar verzorgt Axon het telefonisch onthaal van onze brasserie, zodat wij de gasten in ons restaurant optimaal kunnen bedienen!” zeggen zaakvoerders Bart Andries en Sven Constandt.

“We zochten naar een manier om ons team rustiger en efficiënter te laten werken, en na wat opzoekwerk kwamen we bij Axon terecht,” zegt zaakvoerder Bart. “Zo’n rinkelende telefoon tijdens volle service kan heel storend zijn voor onze gasten, en ook ons personeel kon niet efficiënt werken door de vele oproepen.” Daarom koos Het Kompas om alle inkomende oproepen, zowel tijdens de werkuren als op sluitingsdagen, door te schakelen naar Axon.  “Zo kan ons personeel zich focussen op wat écht belangrijk is: onze gasten in het restaurant een onvergetelijke klantenbeleving bezorgen.”

Steeds een vriendelijke stem aan de lijn

Ook Sven is laaiend enthousiast over de services van Axon: “Onze klanten worden steeds te woord gestaan door een vriendelijke medewerker van Axon, die dan een tafel voor de klant boekt in ons online reservatieplatform. Ook veel gestelde vragen in verband met ons menu, eventuele allergieën of intoleranties of de betaalmogelijkheden worden met zorg beantwoord door de telefonistes.”

Ook tijdens verlofperiodes wordt de telefoon van Brasserie Het Kompas opgenomen door een medewerker van Axon. “Zo krijgt een klant geen onpersoonlijk antwoordapparaat te horen, maar een vriendelijke stem die de klant verder helpt,” zegt Bart Andries.

“Meer nog, Axon is voor ons echt onmisbaar geworden,” vult Sven Constandt verder aan. “Ons personeel kan nu rustig bestellingen opnemen, de tafels bedienen en een babbeltje slaan met de klanten zonder dat ze snel terug naar de bar moeten rennen om de telefoon op te nemen. Ook wij als zaakvoerders kunnen nu rustig onze administratie in orde maken en de bestellingen in orde maken. We kunnen ons weer focussen op onze kerntaak: onze gasten een geweldige restaurantervaring bezorgen!”

 

Bart Andries & Sven Constandt – Brasserie Het Kompas in Nieuwpoort

www.hetkompas.be

Brasserie Het Kompas