Immo Bossuyt legt uit waarom zij voor Axon kozen

Axon werkt voor heel wat verschillende bedrijven, waaronder ook vastgoedkantoren zoals ERA Immo Bossuyt uit Waregem. Dirk Bossuyt legt uit waarom ze kozen voor Axon: “Het gebeurt al eens dat we met ons hele team of met (potentiële) klanten in vergadering zitten of dat alle lijnen op hetzelfde ogenblik druk bezet zijn. Daar zorgt Axon voor de oplossing! Als wij na 5 beltonen niet kunnen opnemen, schakelt onze lijn door naar hen en worden onze klanten en andere contacten te woord gestaan door iemand van Axon.”

 

We kunnen opnieuw volledig focussen op onze klanten

Ook buiten de kantooruren beantwoordt Axon telefoontjes voor het immokantoor. “Dit is zeker handig op zaterdag, wanneer we vaak huizen gaan bezichtigen,” zegt Dirk Bossuyt. “Zo kunnen we op die momenten volledig focussen op onze klant en hun vragen zo goed mogelijk beantwoorden.”

 

Maar hoe blijf je dan op de hoogte van de inkomende telefoontjes? “Alle contactgegevens worden door Axon genoteerd en onmiddellijk in real time via mail aan ons gerapporteerd,” vertelt Dirk. “Zo hoeft niemand iets in te spreken op een onpersoonlijke voicemail of moet een klant niet meer wachten met terugbellen tot we opnieuw beschikbaar of open zijn.”

 

Ik kan Axon aan elke ondernemer aanraden die graag efficiënter wil werken

Immo Bossuyt draait op volle toeren en door de hulp van Axon kunnen ze veel efficiënter werken: ”Axon is voor ons een echte meerwaarde geworden. We kunnen vlotter werken en al onze aandacht richten op onze klanten! En ook onze klanten zijn meer tevreden, want we kunnen meer tijd besteden aan hen zonder gestoord te worden door een rinkelende telefoon.”

 

Dirk zou de diensten van Axon niet meer kunnen missen: “Je kan gewoon echt veel efficiënter werken en daarom alleen al zou ik Axon aan elke ondernemer aanraden!”

 

Testimonial ERA Immo Bossuyt Waregem